Event: Hypotheken met een hart

Donderdag 19 april, de Landgoederij in Bunnik

Er is in de hypotheekbranche de afgelopen jaren veel energie gestoken in het verhogen van de klanttevredenheid en de klantbeleving. Heeft dit het beoogde effect gehad? Is er nu sprake van een emotionele connectie tussen mensen en hun hypotheekverstrekker? Met hulp van Forum Business Research ging Everest op zoek naar antwoorden.

Want hoe ervaren mensen de weg van het afsluiten en wijzigen van een hypotheek? Waarom kiezen mensen voor een bepaalde hypotheekverstrekker en welk gevoel hebben ze daarbij? Hoe ziet de klantreis er volgens consumenten idealiter uit? Op welke behoeften moeten hypotheekverstrekkers beslist inspelen? En hoe kunnen hypotheekverstrekkers consumenten écht in het hart raken?

Tijdens het event 'Hypotheken met een hart' worden de uitkomsten van het onderzoek gedeeld en gaat u met andere specialisten uit de hypotheekbranche actief aan de slag met het vertalen van kernbehoeften naar de dienstverlening van de branche.

Streeft u ook naar een persoonlijke klantervaring in de hypotheekbranche? Reserveer dan nu een plaats door u aan te melden.


Agenda
14:0
14:00

Ontvangst

14:30

Kick off
Hypotheken met een hart

14:45

Het onderzoek
Van aanpak tot de uitkomsten

15:15

Workshops
Kijk en luister naar de respondenten en leer van hun feedback op basis van de vier kernbehoeften

16:30

Terugkoppeling
Wat gaan we morgen anders doen?

17:15

Afsluitend woord

17:30

Borrelen en netwerken


Meld u nu aan
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!